WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 101PK
Bouwjaar 06-2003 - heden

Remschijven ALFA ROMEO 147 1.9 JTD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 147 1.9 JTD komen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw ALFA ROMEO 147

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Trillende remschijven

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Je kunt bij ons betalen via {LIST}