WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 110PK
Bouwjaar 10-2000 - heden

Remschijven ALFA ROMEO 147 1.9 JTD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw ALFA ROMEO 147 1.9 JTD

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 147 komen. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Trillende remschijven

Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.