WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V 136PK
Bouwjaar 10-2004 - heden

Remschijven ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V

Roest is ook een apk afkeur. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Geperforeerde remschijven

Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 147. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg.

Trillende remschijven

De casting moet uitwerken na het giet proces . De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.