WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 145 1.4 i.e. 90PK
Bouwjaar 07-1994 - heden

Remschijven ALFA ROMEO 145 1.4 i.e.

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage.

Geperforeerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 145 1.4 i.e. komen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw ALFA ROMEO 145

Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een achteras met schijven heeft ook remblokken.