WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven ALFA ROMEO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Trillende remschijven

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd.