WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken.

Geperforeerde remschijven

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Trillende remschijven

Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten.