WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen VW VOLKSWAGEN

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.

Vastzittende remklauw

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN.

Remklauw revisiesets auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.