100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL MIDI II Bus 2.0 82
Bouwjaar 06.1988 - 08.1997

Remklauwen VAUXHALL MIDI II Bus 2.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Remklauw terugstelset

Remklauw revisiesets VAUXHALL MIDI II Bus 2.0

Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Elke VAUXHALL MIDI II Bus heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remklauw reviseren

Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten.

Vastzittende remklauw

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.