100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU REX III 0.7 64
Bouwjaar 07.1990 - 02.1992

Remklauwen SUBARU REX III 0.7

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot.

Remklauw revisiesets SUBARU REX III 0.7

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Brembo, Jurid, Rofren, Lucas en Bosch Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU REX III komen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken.

Remklauw reviseren

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.