WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen MERCEDES-BENZ

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw revisiesets MERCEDES-BENZ

Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken.

Remklauw reviseren

Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.