100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.5 D 86
Bouwjaar 04.1996 - 01.1999

Remklauwen MAZDA B-SERIE (UF) 2.5 D

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Remklauw terugstelset

Geleidepennen voor remklauwen

Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Wij controleren altijd bij de MAZDA B-SERIE (UF) 2.5 D dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remklauw revisiesets MAZDA B-SERIE (UF)

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden.

Rode remklauwen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGPLYMOUTHROVER. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.