100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 IV 2.5 24V 165
Bouwjaar 01.1992 - 04.1997

Remklauwen MAZDA 626 IV 2.5 24V

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets MAZDA 626 IV 2.5 24V

De handrem wordt bediend door de handremkabel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS StuurkogelsBEDFORD RemblokkenALFA ROMEO Wiellagers. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Remvloeistof is meestal dot4.

Remklauw reviseren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 626 IV, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen.

Vastzittende remklauw

Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.