100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 Sedan 2.5 188
Bouwjaar 11.2013 -

Remklauwen MAZDA 3 Sedan 2.5

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 3 Sedan 2.5 komen. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert.

Remklauw revisiesets MAZDA 3 Sedan

De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Meerdere nippels per klauw is mogelijk.

Vastzittende remklauw

Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.