100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remklauwen MASERATI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen via kenteken

Vind passende remklauwen via je kenteken


Vind passende onderdelen via merk, model & type

Remklauw revisiesets MASERATI

Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Remklauw reviseren

Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Vastzittende remklauw

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Nu besteld, is maandagGRATIS verzonden!

Bij ons betaalt u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen