100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MARK VIII Coupé 4.6 286
Bouwjaar 02.1993 - 12.1998

Remklauwen LINCOLN MARK VIII Coupé 4.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De apk keuring let niet op de remvloeistof. En soms dot3. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten.

Remklauw revisiesets LINCOLN MARK VIII Coupé 4.6

A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Elke LINCOLN MARK VIII Coupé heeft een eigen VIN-nummer. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo

Remklauw reviseren

Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO RemslangenALFA ROMEO SpoorstangDAIMLER Remklauwen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.