100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER RANGE ROVER I 3.5 4x4 131
Bouwjaar 10.1969 - 08.1991

Remklauwen LAND ROVER RANGE ROVER I 3.5 4x4

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER RANGE ROVER I 3.5 4x4 komen.

Remklauw revisiesets LAND ROVER RANGE ROVER I

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Vastzittende remklauw

Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.