100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY II Open laadbak/ Chassis 59-12 122
Bouwjaar 05.1996 - 05.1999

Remklauwen IVECO DAILY II Open laadbak/ Chassis 59-12

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw IVECO DAILY II Open laadbak/ Chassis 59-12 komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw IVECO DAILY II Open laadbak/ Chassis.

Remklauw revisiesets IVECO

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld .

Remklauw reviseren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.