100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY II Open laadbak/ Chassis 30-8 82
Bouwjaar 01.1992 - 08.1998

Remklauwen IVECO DAILY II Open laadbak/ Chassis 30-8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen.

Remklauw revisiesets IVECO DAILY II Open laadbak/ Chassis 30-8

Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij controleren altijd bij de IVECO DAILY II Open laadbak/ Chassis dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer.

Remklauw reviseren

Remklauwen worden vaak per as vervangen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw IVECO komen. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.