WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA PRELUDE V

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1996 tot heden
98
133
Coupé
10-1996 tot heden
136
185
Coupé
10-1996 tot heden
147
200
Coupé

Remklauw revisiesets HONDA PRELUDE V

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remklauw reviseren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. De handrem wordt bediend door de handremkabel.

Vastzittende remklauw

Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer.