WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA PRELUDE II

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-1985 tot heden
74
101
Coupé
11-1983 tot heden
77
105
Coupé

Remklauw revisiesets HONDA PRELUDE II

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.

Remklauw reviseren

De apk keuring let niet op de remvloeistof. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Vastzittende remklauw

Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.