WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA INTEGRA Sedan

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1993 tot heden
88
120
Sedan

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Hier bedoeld men remklauw mee.

Remklauw revisiesets HONDA INTEGRA Sedan

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Remklauw reviseren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen.