WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA CRX I

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1983 tot heden
52
71
Coupé
10-1983 tot heden
74
101
Coupé
03-1986 tot heden
92
125
Coupé

Vastzittende remklauw

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA CRX I komen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remklauw revisiesets HONDA

Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers.

Remklauw reviseren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.