WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA CIVIC V Sedan

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1993 tot heden
67
91
Sedan
10-1993 tot heden
74
101
Sedan
10-1993 tot heden
66
90
Sedan

Remklauw revisiesets HONDA CIVIC V Sedan

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Wij controleren altijd bij de HONDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht.

Remklauw reviseren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Vastzittende remklauw

Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.