WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA CIVIC IX Tourer

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2014 tot heden
88
120
Stationwagen
01-2014 tot heden
104
141
Stationwagen

Remklauw reviseren

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang.

Vastzittende remklauw

Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij controleren altijd bij de HONDA CIVIC IX Tourer dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remklauw revisiesets HONDA

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.