WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA CITY Sedan

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remklauw revisiesets HONDA CITY Sedan

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS.

Remklauw reviseren

Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw.

Vastzittende remklauw

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, ATE, Pagid, Zimmermann, ABS, Bendix, Rofren, Brembo, Lucas, Jurid en Textar Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot.