WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA ACCORD VI Coupé

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-1999 tot heden
107
145
Coupé

Vastzittende remklauw

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Hier bedoeld men remklauw mee. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Remklauw revisiesets HONDA ACCORD VI Coupé

Wij controleren altijd bij de HONDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten.

Remklauw reviseren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.