WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA ACCORD V

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-1996 tot heden
85
116
Sedan
02-1996 tot heden
96
131
Sedan
04-1996 tot heden
77
105
Sedan
02-1996 tot heden
110
150
Sedan

Remklauw reviseren

Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen.

Vastzittende remklauw

Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. En soms dot3. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden.

Remklauw revisiesets HONDA ACCORD V

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA komen. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt.