WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen FERRARI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Vastzittende remklauw

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FERRARI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Meerdere nippels per klauw is mogelijk.

Remklauw revisiesets auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.