WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8 122PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

Remklauwen CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Remklauw reparatieset achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw CHEVROLET NUBIRA Stationwagen
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 55126
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
syst.: AKEBONO/DAC
let op: Met bouten
gewicht : 0,13 kg
62% KORTING
13,87
22,46
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
Remklauw geleidebussen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8

Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET NUBIRA Stationwagen.

Remklauw reviseren

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Vastzittende remklauw

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.