100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CORSICA 2.2 122
Bouwjaar 09.1993 - 12.1996

Remklauwen CHEVROLET CORSICA 2.2

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen.

Vastzittende remklauw

Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo

Remklauw revisiesets CHEVROLET CORSICA 2.2

Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Elke CHEVROLET CORSICA heeft een eigen VIN-nummer. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH HandremkabelsPONTIAC RemklauwenDACIA Remblokken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.