100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CORSICA 2.2 97
Bouwjaar 10.1989 - 09.1991

Remklauwen CHEVROLET CORSICA 2.2

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Remvloeistof is meestal dot4. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET CORSICA 2.2.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CORSICA

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remklauw reviseren

Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.