100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CORSA Sedan 1.8 Flex 114
Bouwjaar 08.2002 -

Remklauwen CHEVROLET CORSA Sedan 1.8 Flex

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET CORSA Sedan 1.8 Flex, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CORSA Sedan

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen.

Vastzittende remklauw

Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.