100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CORSA Sedan 1.8 102
Bouwjaar 08.2002 -

Remklauwen CHEVROLET CORSA Sedan 1.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Elke CHEVROLET CORSA Sedan 1.8 heeft een eigen VIN-nummer.

Remklauw reviseren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CORSA Sedan

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA RemtrommelsROVER ABS sensorenVW VOLKSWAGEN Stuurkogels. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.