100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CORSA Sedan 1.8 111
Bouwjaar 08.2002 -

Remklauwen CHEVROLET CORSA Sedan 1.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET CORSA Sedan 1.8

De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Hier bedoeld men remklauw mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA WiellagersJEEP StabilisatorstangenAUDI Stuurkogels.

Remklauw reviseren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET CORSA Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Vastzittende remklauw

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.