100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CORSA Pick-up 1.4 GLS 60
Bouwjaar 08.1994 - 07.1997

Remklauwen CHEVROLET CORSA Pick-up 1.4 GLS

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw CHEVROLET CORSA Pick-up
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 43606
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 48 mm
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
60% Korting
18,98
47,46
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw reparatieset
Remklauw terugstelset

Vastzittende remklauw

Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Remklauw revisiesets CHEVROLET CORSA Pick-up 1.4 GLS

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET CORSA Pick-up. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Remklauw reviseren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN RemklauwenPEUGEOT RemcilindersALFA ROMEO Remslangen. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.