100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CORSA Pick-up 1.0 60
Bouwjaar 08.1997 - 07.2000

Remklauwen CHEVROLET CORSA Pick-up 1.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw CHEVROLET CORSA Pick-up
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 43606
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 48 mm
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
60% Korting
18,98
47,46
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw reparatieset
Remklauw terugstelset

Remklauw revisiesets CHEVROLET CORSA Pick-up 1.0

De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET CORSA Pick-up. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Vastzittende remklauw

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Remklauw reviseren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.