100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CORSA Hatchback 1.8 Flex 114
Bouwjaar 08.2002 - 08.2005

Remklauwen CHEVROLET CORSA Hatchback 1.8 Flex

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Elke CHEVROLET CORSA Hatchback 1.8 Flex heeft een eigen VIN-nummer. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Rode remklauwen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Remvloeistof is meestal dot4. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CORSA Hatchback

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADADAIMLERPORSCHELAND ROVERMAZDA. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.