100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CORSA Hatchback 1.8 111
Bouwjaar 08.2002 - 08.2005

Remklauwen CHEVROLET CORSA Hatchback 1.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOJEEPDAIMLERBUICK. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Geleidepennen voor remklauwen

Wij controleren altijd bij de CHEVROLET CORSA Hatchback 1.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Je kunt bij ons betalen via PayPal Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Remklauw revisiesets CHEVROLET CORSA Hatchback

Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. En soms dot3. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.