100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET COLORADO 3.7 246
Bouwjaar 10.2006 -

Remklauwen CHEVROLET COLORADO 3.7

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO FuseekogelsKIA WielnavenSKODA Remklauwen. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET COLORADO 3.7. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Remklauw revisiesets CHEVROLET COLORADO

Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Vastzittende remklauw

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.