100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET COLORADO 3.5 4x4 223
Bouwjaar 05.2005 - 09.2006

Remklauwen CHEVROLET COLORADO 3.5 4x4

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel.

Vastzittende remklauw

Elke CHEVROLET COLORADO 3.5 4x4 heeft een eigen VIN-nummer. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, ATE, Zimmermann, Lucas, Bosch, Pagid en Rofren

Remklauw revisiesets CHEVROLET COLORADO

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.