100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET COLORADO 3.5 223
Bouwjaar 05.2005 - 09.2006

Remklauwen CHEVROLET COLORADO 3.5

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET COLORADO 3.5

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemschijvenJAGUAR StuurkogelsVW VOLKSWAGEN ABS sensoren. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. De apk keuring let niet op de remvloeistof.

Vastzittende remklauw

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET COLORADO komen.

Remklauw reviseren

A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Meerdere nippels per klauw is mogelijk.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.