100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET COLORADO 3.5 200
Bouwjaar 10.2005 -

Remklauwen CHEVROLET COLORADO 3.5

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET COLORADO 3.5

De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Vastzittende remklauw

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET COLORADO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN RemtrommelsSUZUKI FuseekogelsCHEVROLET Stuurkogels.

Remklauw reviseren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.