100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET COLORADO 2.9 4x4 189
Bouwjaar 10.2006 -

Remklauwen CHEVROLET COLORADO 2.9 4x4

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET COLORADO 2.9 4x4

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET COLORADO. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Remklauw reviseren

Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De bevesteging is altijd met stevige bouten.

Vastzittende remklauw

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.