100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET COLORADO 2.9 189
Bouwjaar 10.2006 -

Remklauwen CHEVROLET COLORADO 2.9

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

De apk keuring let niet op de remvloeistof. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET COLORADO 2.9 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET COLORADO.

Remklauw revisiesets CHEVROLET

Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen.

Remklauw reviseren

Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART HandremkabelsPONTIAC RemtrommelsJEEP Draagarmen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.