100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET COLORADO 2.8 D 180
Bouwjaar 01.2004 - 08.2012

Remklauwen CHEVROLET COLORADO 2.8 D

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET COLORADO 2.8 D

Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Elke CHEVROLET COLORADO heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD RemtrommelsPEUGEOT HandremkabelsSKODA Remschoenen.

Vastzittende remklauw

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remklauw reviseren

Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. En soms dot3. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.