100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET COLORADO 2.8 D 4x4 180
Bouwjaar 01.2004 - 08.2012

Remklauwen CHEVROLET COLORADO 2.8 D 4x4

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remklauw reviseren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET COLORADO 2.8 D 4x4 past. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remklauw revisiesets CHEVROLET COLORADO

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.