100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET COLORADO 2.8 4x4 177
Bouwjaar 04.2003 - 09.2006

Remklauwen CHEVROLET COLORADO 2.8 4x4

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET COLORADO 2.8 4x4

Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remklauw reviseren

Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET COLORADO komen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Vastzittende remklauw

De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI ABS sensorenMITSUBISHI HandremkabelsISUZU Remcilinders.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.