100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET COLORADO Standard Cab Pickup 2.8 177
Bouwjaar 09.2003 - 12.2006

Remklauwen CHEVROLET COLORADO Standard Cab Pickup 2.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remklauw revisiesets CHEVROLET COLORADO Standard Cab Pickup 2.8

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET COLORADO Standard Cab Pickup komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Vastzittende remklauw

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN FuseekogelsKIA SpoorstangFIAT Stuurkogels. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.