100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET COLORADO Crew Cab Pickup 3.7 4WD 245
Bouwjaar 09.2006 - 12.2012

Remklauwen CHEVROLET COLORADO Crew Cab Pickup 3.7 4WD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET COLORADO Crew Cab Pickup 3.7 4WD

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Remklauw reviseren

Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Vastzittende remklauw

Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET COLORADO Crew Cab Pickup komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER SpoorstangDAEWOO RemschijvenMITSUBISHI ABS sensoren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.