100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET COLORADO Crew Cab Pickup 2.9 188
Bouwjaar 09.2006 - 12.2012

Remklauwen CHEVROLET COLORADO Crew Cab Pickup 2.9

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CHEVROLET COLORADO Crew Cab Pickup 2.9

Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET COLORADO Crew Cab Pickup, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Remklauw reviseren

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten.

Vastzittende remklauw

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.